Magic Arm 7"

Nomila Magic Arm 7"

Artikelnummer: 319917
590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Nomila Magic Arm 7"
Arm för att fästa monitorer, belysning och liknande på kameran tillbehörssko. Ratten på mitten av armen låser alla tre leder. Armen har ett fäste för blixtskofästet på kameran i ena änden och en 1/4 tums skruv i andra änden. I utsträckt läge blir armen cirka 18 cm lång.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.