Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Adapter Nikon objektiv - EOS kamerahus

Novoflex Adapter Nikon objektiv - EOS kamerahus

Artikelnummer: 313962
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Novoflex Adapter
Adapter med manuell bländarstyrning för att montera Nikon objektiv på Canon Eos kamerahus. Avsedd för Nikon objektiv utan bländarring. Tack vare adapterns bländarstyrning kan objektivets bländare manövreras.

Obs! Ingen automatiköverföring mellan objektiv - adapter - kamerahus

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.