2019-02-17

Fujifilm släpper X-T30

Fuji släpper uppföljaren till den populära X-T20. Detta nya kompakta kamerahus har en nyutvecklad bakbelyst X-Trans CMOS4 med fasdetekterande AF över hela sensorn. X-T30 levererar stillbilder med samma upplösning, färgåtergivning och låga brus som kritikerrosade X-T3.


Fördelar

  • Bakbelyst 26.1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 4 sensor utan optiskt lågpassfilter
  • Joystick för styrning av AF-punkten
  • Låg vikt endast 383 g
  • Tunnare skärm med snabbare respons
  • F-Log färggraderingsprofil
  • Fujifilms omtyckta filmsimuleringslägen
  • 117 valbara autofokuspunkter, expanderbart upp till 425 AF-punkter för ännu högre noggrannhet

Fujifilm FUJINON XF 16 mm f/2,8

FUJINON XF16 mm f/2.8 är endast 45,4mm lång och har en robust och slitstark konstruktion i metall samt en låg vikt på endast 155g. För att klara användning i tuffa fotograferingsmiljöer är objektivet tätat vid nio punkter mot väta, damm, smuts och låga temperaturer.

Demodag med X-T30

Lär känna nyheterna X-T30 och det nya objektivet Fujinon XF 16mm f/2,8 i vår butik på Vasagatan. Välkommen!

Tid och plats:

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.