Marshall Homeline III

Marshall är tillbaka med Homeline III – ny look, nytt sound och 100% attityd. Här hittar du tre olika modeller, alla med olika styrkor och storlek. Woburn III är Marshalls största högtalare, stor nog att fylla både hus och lägenhet. Acton III är portabel men kraftfull, och till sist har vi Stanmore III – den lilla högtalaren med stort ljud som passar lika bra hemma som på semestern.

 

Marshall – ny design, nya möjligheter

De må likna sina föregångare men Homeline III har en helt ny design där Marshall har ansträngt sig för att ta din ljudupplevelse till nya höjder. Högtalarna är monterade i en vinkel vilket ger en mycket bredare ljudbild med djup bas och fin diskant. 

  • Ny design med bättre ljud
  • Parkoppla två enheter samtidigt
  • Separat volym-, bas- och diskantkontroll
  • Tillverkat till 70% av återvunnet material
  • Lätt att ansluta och styra via Marshalls app

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.