2019-01-26

Nu har vi fyllt på vårt Moza-lager!

Vi har nu fyllt på vårt lager av elektroniska gimbals från Moza! Oavsett om du behöver en gimbal till din mobiltelefon, systemkamera eller till och med en Sony FS5 så har Moza garanterat något som passar, allt från de mindre Mini-MI till den större Air 2. Moza är ett företag under Gudsen Technology som specialiserar sig på elektroniska gimbals för videofilmning och lanserade sin första gimbal år 2012. Sedan dess har utvecklingen gått vidare och förbättras för varje generation. Något som är genomgående är att produkterna håller hög kvalitet med många smarta funktioner till ett konkurrenskraftigt pris.


Moza gimbalVi har nu fyllt på vårt lager av elektroniska gimbals från Moza! Oavsett om du behöver en gimbal till din mobiltelefon, systemkamera eller till och med en Sony FS5 så har Moza garanterat något som passar, allt från de mindre Mini-MI till den större Air 2. Moza är ett företag under Gudsen Technology som specialiserar sig på elektroniska gimbals för videofilmning och lanserade sin första gimbal år 2012. Sedan dess har utvecklingen gått vidare och förbättras för varje generation. Något som är genomgående är att produkterna håller hög kvalitet med många smarta funktioner till ett konkurrenskraftigt pris.

Gimbal till din kamera

Moza Air 2

Moza Air 2 är en smart, stark och samtidigt lätt gimbal för systemkameror och axelkameror. Den vinklade bakre armen och motorns placering gör att det är lätt att se kamerans skärm och även att använda gimbalen i upp-och-ner läge för låga vinklar. Gimbalen har även ett system som automatiskt anpassar motorerna efter vikten på din utrustning och du kan använda den till tyngre videokameror på upp till 4,2 kg.

Moza AirCross 2

Moza uppdaterar AirCross till version två – denna variant har utrustats med en bredare bas för att hantera kameror som BMPCC4K och större DSLR-kameror. Via appen kan du lätt justera inställningar och få hjälp med balanseringen, något som också har förenklats i AirCross 2.

Gimbals till mobiler

Moza Mini-MI

Mini-MI är en smidig och flexibel gimbal till din smartphone. Funktioner som trådlös laddning, fyra stycken 1/4" gängor för tillbehör, flera olika follow-modes och joystick gör Mini-MI till en kraftfull gimbal i ett litet format.

Moza Mini-S

Moza Mini-S en hopfällbar mobilgimbal med en mycket kompakt storlekt som gör den smidig att ta med oavsett var du än ska. Du får tillgång till flera olika kreativa filmlägen så som inception, sport gear mode och många fler. Mobilgimbalen klarar mobiler mellan 58-88mm vilket motsvarar storleken av de vanligaste mobiltelefonerna exempelvis iPhone X. 

Moza Mini MX

Moza Mini MX är en bärbar och vikbar gimbal till mobiltelefoner, fullspäckad med funktioner för att du ska kunna skapa häpnadsväckande filmer med din mobil. Ta din film gör till nästa nivå med MOZA Genie, den lättanvända Appen som ger dig intuitiv videoredigering för att kunna skapa imponerande cinematiska filmer, intervjuer eller Vloggar. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.