2019-01-26

Nu har vi fyllt på vårt Moza-lager!

Vi har nu fyllt på vårt lager av elektroniska gimbals från Moza! Oavsett om du behöver en gimbal till din mobiltelefon, systemkamera eller till och med en Sony FS5 så har Moza garanterat något som passar, allt från de mindre Mini-MI till den större Air 2. Moza är ett företag under Gudsen Technology som specialiserar sig på elektroniska gimbals för videofilmning och lanserade sin första gimbal år 2012. Sedan dess har utvecklingen gått vidare och förbättras för varje generation. Något som är genomgående är att produkterna håller hög kvalitet med många smarta funktioner till ett konkurrenskraftigt pris.


news_20181219.jpgVi har nu fyllt på vårt lager av elektroniska gimbals från Moza! Oavsett om du behöver en gimbal till din mobiltelefon, systemkamera eller till och med en Sony FS5 så har Moza garanterat något som passar, allt från de mindre Mini-MI till den större Air 2. Moza är ett företag under Gudsen Technology som specialiserar sig på elektroniska gimbals för videofilmning och lanserade sin första gimbal år 2012. Sedan dess har utvecklingen gått vidare och förbättras för varje generation. Något som är genomgående är att produkterna håller hög kvalitet med många smarta funktioner till ett konkurrenskraftigt pris.

Gimbals till systemkameror och axelkameror

Moza Air 2

Moza Air 2 är en smart, stark och samtidigt lätt gimbal för systemkameror och axelkameror. Den vinklade bakre armen och motorns placering gör att det är lätt att se kamerans skärm och även att använda gimbalen i upp-och-ner läge för låga vinklar. Gimbalen har även ett system som automatiskt anpassar motorerna efter vikten på din utrustning och du kan använda den till tyngre videokameror på upp till 4,2 kg som t.ex. Sonys FS5 mark II.

Moza Air

MOZA Air är en välutrustad gimbal och kommer med både dubbelhandtag och tum-kontroller. Gimbalen har kapacitet att hantera vikten hos DLSR-kameror.

Moza Pro

MOZA Pro är designad för film och produktionskameror såsom Sony FS7, Canon C500, BMD URSA Mini med flera.

Moza Lite 2P 

Moza Lite 2P är en 3-axlad gimbal som klarar vikt upp till 4 kg. Den är enkel att montera och balansera och du behöver inga verktyg för att komma igång.

Gimbals till spegellösa kameror och 360

Moza AirCross

MOZA AirCross är en gimbal utvecklad för spegellösa kameror. Detta gör att enheten kan göras mindre och lättare men ändå hantera kameror upp till 1,8 kg. Batteritiden är ca 12h och en snabbplatta gör det lätt att montera av kameran. Via en speciell tumkontroller (säljs separat) kan du fjärrstyra gimbalens rörelse och kamerans funktioner upp till fem meter bort.

Moza AirCross 2

Moza uppdaterar AirCross till version två – denna variant har utrustats med en bredare bas för att hantera kameror som BMPCC4K och större DSLR-kameror. Via appen kan du lätt justera inställningar och få hjälp med balanseringen, något som också har förenklats i AirCross 2.

Moza Guru 360 Air

Moza Guru 360 Air är en gimbalstabilisator speciellt utvecklad för 360- och VR-kameror. Guru 360 Air kombinerar avancerad stabiliseringsteknik med unik design och intelligent mjukvara.

Gimbals till mobiler

Moza Mini-MI

Mini-MI är en smidig och flexibel gimbal till din smartphone. Funktioner som trådlös laddning, fyra stycken 1/4" gängor för tillbehör, flera olika follow-modes och joystick gör Mini-MI till en kraftfull gimbal i ett litet format.

Moza Mini-S

Moza Mini-S en hopfällbar mobilgimbal med en mycket kompakt storlekt som gör den smidig att ta med oavsett var du än ska. Du får tillgång till flera olika kreativa filmlägen så som inception, sport gear mode och många fler. Mobilgimbalen klarar mobiler mellan 58-88mm vilket motsvarar storleken av de vanligaste mobiltelefonerna exempelvis iPhone X.   

Slider + Monopod = Slypod

Moza Slypod

Moza Slypod är en typ av motoriserat enbensstativ som används för att skapa åkningar. Den stora fördelen är den låga vikten och hur snabbt enheten kan sättas upp. Genom en +/- knapp kan du ställa in hastigheten som enheten ska röra sig. När Slypod når sitt ändläge så vänder den automatiskt håll. Slypod kan monteras både stående för vertikala åkningar men har en inbyggd kameraplatta för att monteras diagonalt eller horisontellt på ett stativ.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.