2019-10-15

Nya kameraväskor från Think Tank och Mindshift

Nya kameraväskor från Think Tank och MindShift Gear finns nu i lager! Think Tank Urban Access-serien består av stilrena väskor anpassade för stadsmiljö med fokus på att du snabbt ska kunna nå din kamera. Om du är intresserad av friluftsliv, vandring och äventyr så har MindShift Gear släppt en ny och större kamera- och vandringsväska i den populära Backlight-serien. Backlight 45 Elite bär med sig ordentligt med kapacitet för att ge dig möjligheten att packa med både din kamera och äventyrsutrustning!


Stilrena väskor för stadsmiljö

Think Tank Urban Access har åtkomst från tre sidor vilket ger dig flexibilitet och möjligheten att arbeta snabbt. Denna väska passar dig oavsett om du är på semester, i studion eller ute och fotograferar på stan. Kameradelen går att inreda själv och i toppen finns ett fack för personliga tillbehör eller andra viktiga saker som powerbank, batteri, laddare mm. Think Tank Urban Access finns i två storlekar 13 och 15.

Tålig ryggsäck med utrymme för både kamera- och äventyrsutrustning

Mindshift Backlight Elite 45 rymmer 45 liter vilket ger gott om utrymme för både kamera- och äventyrsutrustning, såsom rep, kläder, snowboard/skidor, bärbar dator, surfplatta och ett stativ. Ryggsäcken har en genomtänkt design med många fästmöjligheter för utrustning samt en urtagbar kameradel och konverterbart topplock.

Fler kameraväskor från Think Tank och MindShift Gear

Praktiska tillbehör till din väska

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.