2019-10-21

Nya objektiv från Tamron till Sony FE

Tamron utökar sin line-up med fyra nya objektiv till Sonys spegellösa fullformatskameror med E-fattning. Nyheterna består av tre stycken fasta objektiv på 20, 24 och 35mm och ett telezoom på 70-180mm. Gemensamt för dem alla är en största bländare på f/2,8, relativt smidig storlek och låg vikt.


f05series_group1_190926.jpg

Fasta objektiv med bländare på f/2,8

Nyheterna från Tamron passar både fotografer och videografer inom flera områden. 20mm med sin ultravidvinkel, 24mm för vida vyer och 35mm som är det perfekta allround-objektivet. Både macro-, street- och naturfotografer tilltalas av egenskaper som en största bländare på f/2,8 och vädertätad konstruktion. Det som utmärker objektiven något extra är att de alla tre har en låg vikt och storlek som är smidig att bära med sig.

Fördelar

  • Fast brännvidd
  • Bländare f/2,8
  • 1:2 Macro
  • Kraftfull byggkvalitet och vädertätad för mångsidig användning
  • Kompakt och smidig design med låg vikt

Tamron 20mm f/2.8 Di III 1:2 Macro OSD

Tamron 24mm f/2.8 Di III 1:2 Macro OSD

Tamron 35mm f/2.8 Di III 1:2 Macro

Telezoom med linjär motorfokusering – Förhandsboka redan idag!

Som fjärde modell i nyhetssläppet presenterar Tamron en helt ny telezoom på 70-180mm, som även den har en bländare på f/2,8. Objektivet erbjuder snabb och precis fokusering tack vare den linjära motorfokuseringen och i likhet med de fasta objektiven är även detta i en kompakt storlek och smidig design.

Tamron 70-180 f/2.8 Di III VXD

Fördelar

  • VXD-motor med snabb, exakt och tyst autofokus
  • Stödjer Sonys Fast Hybrid AF och ögon-autofokus - perfekt för både snabba motiv och porträtt
  • Närgräns på endast 85cm
  • Vädertätad och med behandlade linser som avvisar smuts och fett
  • Filterdiameter på 67mm gör att du kan använda samma filter som övriga Tamron-objektiv med FE-fattning

För att förhandsboka, kontakta oss på info@scandinavianphoto.se

 

Alla objektiven är anpassade till Sonys spegellösa fullformatskameror med E-fattning. I linje med Tamrons tidigare objektiv följer de samma gedigna byggkvalitet men nu istället i ett lättare format.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.