2019-10-21

Nya objektiv från Tamron till Sony FE

Tamron utökar sin line-up med fyra nya objektiv till Sonys spegellösa fullformatskameror med E-fattning. Nyheterna består av tre stycken fasta objektiv på 20, 24 och 35mm och ett telezoom på 70-180mm. Gemensamt för dem alla är en största bländare på f/2,8, relativt smidig storlek och låg vikt.


f05series_group1_190926.jpg

Fasta objektiv med bländare på f/2,8

Nyheterna från Tamron passar både fotografer och videografer inom flera områden. 20mm med sin ultravidvinkel, 24mm för vida vyer och 35mm som är det perfekta allround-objektivet. Både macro-, street- och naturfotografer tilltalas av egenskaper som en största bländare på f/2,8 och vädertätad konstruktion. Det som utmärker objektiven något extra är att de alla tre har en låg vikt och storlek som är smidig att bära med sig.

Fördelar

  • Fast brännvidd
  • Bländare f/2,8
  • 1:2 Macro
  • Kraftfull byggkvalitet och vädertätad för mångsidig användning
  • Kompakt och smidig design med låg vikt

Telezoom med linjär motorfokusering – Förhandsboka redan idag!

Som fjärde modell i nyhetssläppet presenterar Tamron en helt ny telezoom på 70-180mm, som även den har en bländare på f/2,8. Objektivet erbjuder snabb och precis fokusering tack vare den linjära motorfokuseringen och i likhet med de fasta objektiven är även detta i en kompakt storlek och smidig design.