2019-07-11

Sigma släpper tre nya objektiv!

Sigma släpper idag tre nya objektiv till Sony E och L-Mount och objektiven har fått beteckningen DN, vilket står för att de är anpassade för spegellösa systemkameror. Samtliga objektiv är ljusstarka fullformatsobjektiv från vidvinkel till normal. De tre objektiven är Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art, Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art och Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary.


News-Sigma_nyheter_14_35_45.jpg

Ljusstark ultravidvinkelzoom utan kompromisser

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art är ett nyutvecklat objektiv för spegelfria fullformatskameror. Detta innebär att objektivet har fått en kompaktare design och ger en mycket hög optisk prestanda. Detta är objektiv för dig som fotograferar landskap, astrofotografi, interiör, arkitektur, filmar och action/sport-bilder i spännande vinklar.

Extremt ljusstarkt 35mm-objektiv med exakt autofokus

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art är det första objektivet från Sigma med bländaröppningen f/1,2 och autofokus. Detta innebär att du får ett extremt ljusstarkt objektiv med en brännvidd som lämpar sig för landskapsfoto, sociala sammanhang, bröllop, matfotografering, street- och gatufotografering, porträtt med miljö och många andra situationer. Den stora bländaren ger dig riktigt kort skärpedjup och en riktigt blurrig bakgrundsoskärpa.

Hög bildkvalitet i kompakt format

Sigma 45mm f/2,8 Contemporary är tillverkad av yttersta precision för att hitta den optimala balansen mellan storlek och prestanda. Objektivet är kompakt och väger endast 215 gram, vilket gör att det blir en smidig kombination på kameran när du vill hålla nere vikten på din utrustning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn