Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-07-11

Sigma släpper tre nya objektiv!

Sigma släpper idag tre nya objektiv till Sony E och L-Mount och objektiven har fått beteckningen DN, vilket står för att de är anpassade för spegellösa systemkameror. Samtliga objektiv är ljusstarka fullformatsobjektiv från vidvinkel till normal. De tre objektiven är Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art, Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art och Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary.


News-Sigma_nyheter_14_35_45.jpg

Ljusstark ultravidvinkelzoom utan kompromisser

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art är ett nyutvecklat objektiv för spegelfria fullformatskameror. Detta innebär att objektivet har fått en kompaktare design och ger en mycket hög optisk prestanda. Detta är objektiv för dig som fotograferar landskap, astrofotografi, interiör, arkitektur, filmar och action/sport-bilder i spännande vinklar.

Extremt ljusstarkt 35mm-objektiv med exakt autofokus

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art är det första objektivet från Sigma med bländaröppningen f/1,2 och autofokus. Detta innebär att du får ett extremt ljusstarkt objektiv med en brännvidd som lämpar sig för landskapsfoto, sociala sammanhang, bröllop, matfotografering, street- och gatufotografering, porträtt med miljö och många andra situationer. Den stora bländaren ger dig riktigt kort skärpedjup och en riktigt blurrig bakgrundsoskärpa.

Hög bildkvalitet i kompakt format

Sigma 45mm f/2,8 Contemporary är tillverkad av yttersta precision för att hitta den optimala balansen mellan storlek och prestanda. Objektivet är kompakt och väger endast 215 gram, vilket gör att det blir en smidig kombination på kameran när du vill hålla nere vikten på din utrustning.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.