2019-10-03

Sony släpper A9 II

Sony släpper flaggskepp! Sony A9 II är byggd för professionella fotografer med högt ställda krav. Kameran har berikats med ännu snabbare och träffsäkrare autofokus jämfört med föregångaren A9, samt femaxlig bildstabilisering upp till 5,5 steg. Detta är bara några av de teknologier som tillsammans utgör den mest högpresterande spegellösa kameran som Sony erbjuder! Sony A9 II är helt enkelt en perfekt kamera för dig som sport-, fågel- eller vilddjursfotograf med behov av extremt snabb seriebildstagning.


1200 sona a9 II.jpg

 

Nyhet! Sony A9 II – Maximal prestanda för professionella fotografer

Sony A9 II har blivit uppdaterad med egenskaper som känns igen från föregångaren Sony A9 och den nydligen släppta Sony A7R IV. Kameran har ännu inte fått något leveransdatum men du kan förhandsboka

Lanseringserbjudande!

För att fira lanseringen får du även 5 års förlängd garanti på köpet fram till den 30 november! Lägg till garantin i varukorgen tillsammans med din A9 II när du beställer online, eller fråga om utökad serviceplan i någon av våra butiker!

Förbättringar

  • Förbättrat och mer ergonomiskt grepp
  • Ett halvt steg bättre bildstabilisering än föregångaren
  • Snabbare och uppdaterad BIONZ X-processor
  • Förbättrad Hybrid-AF med 693 fasbaserade och 425 kontrastbaserade autofokuspunkter
  • Mekanisk slutare fungerar nu med antiflicker
  • Ökade möjligheter för filöverföring direkt från kameran
  • Längre batteritid och strömförsörjning via USB-C
  • Ny USB-C 3.2 port

Lär dig mer om Sony A9 II

Pierrick Masson och David Edwards diskuterar och går igenom de förbättringar och funktioner som gjorts på kameran Sony A9 II

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.