2019-04-16

Stockholm: Planket i Stockholm – Biofoto

Biofoto Stockholm deltar på Planket som ingår i Fotografiskas event Photomarket den 26–28/4! Välkommen att spana in fantastiska verk som sträcker sig på en hundra meter lång utställningsvägg hela vägen från Slussen och i riktning mot Fotografiska i Stockholm!


Fotograferna som ställer ut är ett 30-tal naturfotografer från Biofoto Stockholm. Biofoto är en naturfotoförening som är till för alla som gillar att vara i naturen och fotografera från såväl nybörjar- till professionell nivå. Biofoto finns i hela Sverige med med tio stycken lokalavdelningar som ordnar utflykter, utställningar och träffar. 

Utställningen är helt kostnadsfri och består av nästan hundra stycken fotografier från olika delar av vår värld.

Välkommen att besöka utställningen under helgen den 26–28/4!

planket.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.