Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Adapter MMF-3, 4/3 objektiv - Micro 4/3 kamerahus

Olympus Adapter MMF-3, 4/3 objektiv - Micro 4/3 kamerahus

Artikelnummer: 321030
2 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Med hjälp av MMF-3 kan Four Thirds optik användas på den lilla Micro Four Thids-fästet. Nu är den även damm och stänkskyddad vilket gör den perfekt i alla väderförhållanden. Det är möjligt att använda hela utbudet av Four Thirds optik på ett Micro Four Thirds hus* endast genom att använda en adapter som väger 42 g.

*Om en ZUIKO DIGITAL optik används som inte är kompatibel med hig-speed kontrast AF rekommenderar vi att du fotograferar i "S-AF+MF"-läge och justerar om nödvändigt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.