Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteriladdare BCS-5 till BLS-5/50

Olympus Batteriladdare BCS-5 till BLS-5/50

Artikelnummer: 315944
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Olympus BCS-5
BCS-5 är avsedd för lithium-ion batterladdare för BLS-5. Den följer med Olympus E-PL2 och är kompatibel med internationellt kompatibel med nätuttag på 100~240V AC. Laddar BLS-5 batteriet på ungefär 210 minuter (i normal temperatur)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.