Silicone Jacket CSCH-126 till TG-5

Olympus Silicone Jacket CSCH-126 till TG-5

Artikelnummer: 1034430
395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Silikonskydd CSCH-126 till Olympus TG-5

CSCH-126 silikonskydd skyddar din Olympus TG-5 mot repor och ger dig samtidigt bättre grepp. Alla kontroller går lätt att nå igenom skyddet och tillbehören TCON-T01, FCON-T01, LG-1 LED och FD-1 Flash Diffusor går att använda med skyddet monterat på kameran.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.