Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkelkonverter WCON-P01

Olympus Vidvinkelkonverter WCON-P01

Artikelnummer: 315937
995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Olympus WCON-P01
Om du gillar att ta häftiga bilder när du är ute på stan eller när du är ute och kör på landet kan denna vidvinkelkonverter ge dig nya perspektiv. Kan användas med kitoptiken för att ta fantastiska vidvinkelbilder med ett underbart skärpedjup från intressanta perspektiv. Passar M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II optiken.

Obs! Passar enbart Olympus PEN.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.