Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AG-BS300E Basstation för Camera System

Panasonic AG-BS300E Basstation för Camera System

Artikelnummer: 310916
34 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Prisvärd basstation för filminspelning

Med Panasonic AG-BS300E, får du en prisvärd basstation som kan hantera många olika kameramodeller och producera bilder i hög kvalitet. Arbetsradien på över 100 meter ger dig full kontroll över din inspelning från hela studion. Systemet strömsförsörjer kameran, och har möjlighet att jobba med både AC- och DC-ström, vilket gör den användbar i många olika inspelningssituationer och miljöer.

Passar följande kameror:

  • P2-HD AG-HPX300-serien
  • P2-HD AG-HPX500-serien
  • P2-HD AG-HPX3700-serien
  • P2-HD AG-HPX2700-serien
  • P2-HD AG-HPX3000-serien
  • P2-HD AG-HPX2000/2100-serien
  • DVCPRO HD AJ-HDX900

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.