Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AG-EC4G Remote control för Camera System

Panasonic AG-EC4G Remote control för Camera System

Artikelnummer: 310918
19 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic AG-EC4G
Styrenhet till bland annat Panasonic AG-AC255EJ som kan kontrollera kamerans funktioner. Du kan via enheten ställa in samma saker som du kan göra via kameran inbyggda meny samt reglera slutartid, bländare och gain. Via BNC-utgång kan AG-EC4G visa bild och meny på en extern monitor. Levereras med 10 meter kabel som går att förlänga upp till 50 meter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.