Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AJ-PCD30EJ, P2 Drive USB 3.0

Panasonic AJ-PCD30EJ, P2 Drive USB 3.0

Artikelnummer: 318887
21 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic AJ-PCD30E, P2 Drive USB 3.0
AJ-PCD30 är en P2-läsare med en USB 3.0-gränssnitt som ansluts till en dators USB 3.0 port och överför data med 1,5 Gbps eller mer. Tack vare USB 3.0 ??tar AJ-PCD30 full nytta av P2 kortets snabba läs / skriv-prestanda. Den snabbara på filuppladdning i redigering och i överförings processen för att förbättra arbetsflödet i framförallt HD-produktioner. Den tillåter snabb och effektiv nyhetsrapportering. Tre P2 kortplatser låta data från tre kort överföras samtidigt till en dator. AJ-PCD30 kan köras externt eller monteras i en 5,25 tums expansionsplats i PC.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.