Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AW-HE40HWEJ med HDM vit

Panasonic AW-HE40HWEJ med HDM vit

Artikelnummer: 1017452
32 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

AW-HE40HKEJ är en full-HD kamera för dig som behöver en videokamera för flexibel montering. 30 x zoom ger ett bra omfång. Denna kamera kommer med HDMI koppling och ger dig möjligheten att filma i 1920 x 1080/60p/50p.

Bra pan-tiltfunktion
Kameran kan panorera 175 grader åt vardera håll, mätt från centrum. Tiltfunktionen ger dig möjlighet att tilta upp 90 grader från centrum, dvs att du kan filma rakt upp, dessutom kan du tilta ´ned kamera 30 grader från centrum. Maximal hastighet är 90 grader per sekund.

Levereras med:

  • Nätadapter för strömförsörjning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.