Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp DMW-BGG1E till DMC-G80 / G90

Panasonic Batterigrepp DMW-BGG1E till DMC-G80 / G90

Artikelnummer: 1030099
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batterigrepp DMW-BGG1E till DMC-G80

Ett batterigrepp ger dig bättre grepp när du använder tyngre objektiv, en extra avtryckare för porträttfotografi och möjlighet att använda dubbla batterier.

Fördelar:

  • Ett Batteri DMW-BLC12 ingår
  • Vädertätat som DMC-G80
  • Vertikalavtryckare för stående bilder
  • 2 inmatningshjul
  • Fn Knapp
  • AF/AE-lock -knapp
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.