-21%

Snygg anpassningsbar väska för både kamerautrustning och vardagsbruk

Peak Design Axelväska Everyday Messenger 13" Ash

Artikelnummer: 1044704
 • Smarta Flexfold-avdelare
 • Smart stängning med Maglatch
 • Rymmer en professionell systemkamera, upp till tre objektiv, surfplatta eller laptop på 13", stativ och tillbehör
1 490 SEK1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

Axelväska Everyday Messenger 13" Ash
Red Whips 12-pack
Väska för 2 DSLR-batterier
1 738 SEK2 138 SEK
Axelväska Everyday Messenger 13" Ash
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
Capture Camera Clip v3 svart med platta
2 538 SEK2 938 SEK

Peak Design The Everyday Messenger 13" V2

Snygg vardagsväska som passar perfekt till din kamerautrustning men även för övrigt vardagligt bruk och resor. Väskan är vädertålig, har en smidig lucka med många småfack på framsidan samt avdelare som kan anpassas efter just ditt behov. Det finns ett fack för surfplatta eller laptop på 13" som är lättåtkomligt utan att du behöver öppna väskans huvudfack. Väskan har även stativfäste och levereras med ett silikonband som håller stativbenen på plats. Den nya versionen V2 kommer i färgerna ash och charcoal.

Fördelar

 • Snygg anpassningsbar väska för både kamerautrustning och vardagsbruk
 • Rymmer 13" laptop
 • Smart stängning med Maglatch
 • Flexfoldavdelare
 • Rymmer en professionell systemkamera, upp till tre objektiv, surfplatta eller laptop på 13", stativ och tillbehör

Vad är nytt i Peak Design The Everyday Messenger V2

Du kan nu fästa väskan på ditt andra kabinbagage när du är ute och reser tack vara att väskan fått en extra rem på baksidan. FlexFold-avskiljarna har förbättrats, väskan har fått ett mer hållbart tyg på de små inre fickorna och en uppgraderad väderbeständig behandling till yttertyget.

Maglatch

Stängningsmekanismen för topplocket kombinerar både magnet och mekanik för ett smart lås. Flera olika steg låter dig stänga väskan snabbt och smidigt oavsett om den är nästan tom eller överfull. Lika smidig att öppna som att stänga, även med enbart en hand.

Flexfold-avdelare gör det lätt att organisera

På insidan finns origami inspirerade avdelare som snabbt justeras efter just dina behov för stunden. Deras styva konstruktion med förvikningar gör dom lätta att justera, vika och anpassa.

Kapacitet

En professionell systemkamera, upp till tre objektiv, surfplatta eller laptop på 13", stativ och tillbehör.

Levereras med:

 • Peak Design The Everyday Messenger 13"
 • 2 x avdelare
 • Anchor Key Tether
 • Silikonband till stativben

Observera att bilderna visar både Ash och Charcoal modellen och att kameror, stativ, laptop eller mobil på bilderna ingår ej.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.