Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp D-BG6 till K-1

Pentax Batterigrepp D-BG6 till K-1

Artikelnummer: 1025514
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batterigrepp för Pentax K-1
Batterigreppet adderar extra kraft till strömförsörjningen av din Pentax K-1 och är även utformat för vertikalgrepp. Det är utrustat med avtryckare, kontrollknappar (AE lock, AF, ISO, exponseringskompensation, grön knapp), preview-knapp, och dubbla kontrollrattar - samma som på kamerahuset. Greppet är väderskyddat precis som kamerahuset och batterier som kan användas är det särskilda uppladdningsbara D-LI90E-batteriet eller sex stycken AA- batterier.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.