Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HD DA 16-85mm f/3,5-5,6 ED DC WR

Pentax HD DA 16-85mm f/3,5-5,6 ED DC WR

Artikelnummer: 1015695

Mångsidigt zoomobjektiv med motsvarande brännvidd på 24,5-130 mm. Objektivet är konstruerat för att tillgodose högupplösta bildsensorer.

7 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Mångsidigt zoomobjektiv med optimal prestanda
Detta zoomobjektiv har en mycket jämn och tyst autofokus som drivs av en inbyggd likströmsmotor. Den är även konstruerad med runda membran för att du ska kunna få en vacker boeh. För att täcka ultra-vidvinkel till tele har objektivet utrustats med en zoomgrad på 5,3x (motsvarande 24,5-130 mm i 35 mm-format). Detta mångsidiga objektiv är praktiskt för många olika användningsområden såsom fotografering av landskap och små rum.

Med 16 optiska element i tolv grupper har objektivet ett ED-element och tre asfäriska element för att minimera sfäriska och kromatisk aberration men också hindra färgblödning. Objektivet är utformat för att tillgodose högupplösta bildsensorer med en högre MTF-kurva för att leverera högupplösta och detaljrika bilder.

Väderbeständig konstruktion.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.