Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HD DA 560mm f/5,6 ED AW

Pentax HD DA 560mm f/5,6 ED AW

Artikelnummer: 1000639
58 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Pentax DA 560/5,6 HD ED AW

Superteleobjektiv med 560mm brännvidd som motsvarar hela 859mm när objektivet används på en kamera med APS-C sensor. Objektivet har två ED-glas (Extra-low dispersion) vilket ger ljusa, högupplösta bilder även i kanterna och samtidigt effektivt minimerar kromatisk aberration. En särskilld lins beläggning kallad HD ger minskad reflektion. Objektivet är vädertätat.

Kompatibel med:

K-5 II, K-5 II s, K-30, K-01, K-5, K-r, K-7, K-x, K-m, K20D, K200D, K100D Super och K10D (med firmware v1.30 eller senare).

Övriga modeller fungerar endast med manuell fokusering.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.