Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare ZD 10x50 ED

Pentax Kikare ZD 10x50 ED

Artikelnummer: 1018431
13 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Pentax ZD 10x50 ED
Med denna kikare kommer du närmre in i minsta detalj. Tack vare ED-linser, dielektrisk beläggning och en avancerad flerskicksantireflexbehandling får du riktigt bra skärpa och färgåtergivning. ZD-ED-serien har mycket hög ljustransmission och den kromatiska aberrationen har minimerats. Kikaren är perfekt för fågelskådning och naturupplevelser tack vare de professionella nivåerna av optisk och mekanisk prestanda.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.