Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SMC DA 50mm f/1,8

Pentax SMC DA 50mm f/1,8

Artikelnummer: 322153
1 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

SMC DA 50mm f/1,8
UV-filter MC 370 slim 52mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
2 487 SEK
SMC DA 50mm f/1,8
Rengörings kit för optik
Polarisationsfilter cirkulärt 52mm
2 638 SEK

Pentax DA 50/1,8
Kompatibel med Pentax kameror med K-fattning. Denna ljusstarka normaloptik är perfekt för t.ex. porträttfotografering och den stora bländaröppningen skapar en snygg bokeh-effekt.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.