-29%

Strato mottagare 5 i 1 Multi II till Nikon

Phottix Strato mottagare 5 i 1 Multi II till Nikon

Artikelnummer: 318176

Strato blixtutlösare ger enastående kontroll över blixtarna och studioljusen

499 SEK699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Strato mottagare 5 i 1 Multi II till Nikon
En klassisk trigger fast bättre! Strato blixtutlösare ger dig som fotograf enastående kontroll över blixtarna och studioljusen. Med fyra olika kanaler och fyra grupper ger den oöverträffad kontroll både i studion eller "on location".

Snabb synktid
Sändaren och mottagaren på 2,4 GHz tillåter synkhastigheter på hela 1/250 sekund och klarar av ett avstånd på över 150 meter.  Strato blixtutlösare möjliggör fullt TTL-läge med en blixt monterad på kameran. 
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.