Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Strato TTL Trigger för Nikon (endast mottagare)

Phottix Strato TTL Trigger för Nikon (endast mottagare)

Artikelnummer: 1009593
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Strato TTL Trigger för Nikon (Enbart mottagare)
Klassisk trigger. Är mycket enkel och ger dig bra kontroll över blixtarna. Har 8 olika kanaler. Sändaren och mottagaren på 2,4 GHz tillåter synkhastigheter på 1/250 sekund och klarar av ett avstånd på hela 200 meter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.