DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana

Polar Pro DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana

Artikelnummer: 1040908
779 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polar Pro DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana

Använd din DJI Mavic 2 Pro eller DJI Mavic Zoom som en gimbal, montera av propellrarna och sätt in drönaren i PolarPro Katana och du kan gå runt och filma med din drönare och utnyttja drönarens gimbal för att få följsamma och stabila filmer och videoklipp

Fördelar

  • Använd din drönare som en handhållen gimbal

Levereras med

  • Polar Pro DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.