Filter 3-pack (PL/ND8/ND16) till Mavic Pro

Polar Pro Filter 3-pack (PL/ND8/ND16) till Mavic Pro

Artikelnummer: 1033622
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Filterset till DJI Mavic Pro

Polar Pro's 3-pack med filter för DJI Mavic Pro innehåller innehåller ett cirkulärt polarisationsfilter (PL), ett ND-filter motsvarande 3 steg (ND8) och ND-filter motsvarande 4 steg (ND16).

 

Perfekt passform och funktionalitet

För att fungera med Mavic Pro's gimbal har filtren utformats med så låg vikt som möjligt.

Detta kit innehåler:

  • Cirkulärt polfilter (PL)
  • 3-stegs ND-filter
  • 4-stegs ND-filter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.