Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Graduerade filter 3-pack till DJI Inspire 1/Osmo/

Polar Pro Graduerade filter 3-pack till DJI Inspire 1/Osmo/

Artikelnummer: 1033316
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Graduerade filter till DJI Inspire 1, Osmo och Osmo+

Polar Pro's 3-pack med graduerade filter för DJI Inspire 1- och Osmo/Osmo+-kameror innehåller innehåller ett graderat ND8-filter, ett orange-/tobak-filter och ett graduerat blåfilter.

Perfekt passform och funktionalitet

För att fungera med Inspire 1 och Osmos gimbal har filtren utformats med så låg vikt som möjligt och väger endast 4,5 gram. Filtren har också fått HD-glas vilket gör att skärpan i dina bilder och filmer kommer vara skarp även med filtren monterade. Gradueringen i filtren har en mjuk övergång vilket gör att de passar mycket bra för exempelvis ojämna horisonter.

Detta kit innehåler:

  • Graduerat ND8-filter
  • Graduerat Tobacco/Orange-filter
  • Graduerat blåfilter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.