Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-21%

Linsskydd til Phantom 4 Pro/Adv

Polar Pro Linsskydd til Phantom 4 Pro/Adv

Artikelnummer: 1036190
299 SEK379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polar Pro linslock till DJI Phantom 4 Pro /Adv

Linslocket skyddar frontlinsen, kameran och stabilisatorn på din DJI Phantom 4 Pro vid transport. Locket är lätt att installera och passar även när du har Polar Pro filter monterade på kameran.

Fördelar:

  • Anpassad speciellt för DJI Phantom 4 Pro /Pro+ /Adv /Adv +
  • Lätt att installera
  • Skyddar lins, kamera och stabilisator under transport

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.