Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Film Color I-Type Summer Blues

Polaroid Originals Film Color I-Type Summer Blues

Artikelnummer: 1043545
  • I-Type film med somrigt blå ram
  • ISO 640
  • Bilderna framkallas på 10-15 minuter
219 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Film Color I-Type Summer Blues

Välj den perfekta filmen för de extraspeciella tillfällena med Polaroid Originals Summer Blues Frame Edition för I-Type direktbildskameror. Med denna specialutgåva kan du skapa klassiska färgfoton med ramar i olika blå toner. Idealisk för dina minnen från semestern eller färgglada fester!

Fördelar

  • I-Type film med somrigt blå ram
  • ISO 640
  • Bilderna framkallas på 10-15 minuter

Levereras med 

  • Film Color I-Type Summer Blues

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.