Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Photo Studio kit

Polaroid Photo Studio kit

Artikelnummer: 1022382
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polaroid Photo Studio kit
Ett kit med allt du behöver för att foto proffesionella bilder i studiokvalitet. Ett portabelt ljustält med tillhörande blixtar som är enkelt att installera och du är igång på en minut. Efter användning fäller du smidigt ihop paketet och packar ner det i den inkluderade nylonpåsen. Polaroid Phot Studio Kit gör det möjligt att fotografera små föremål med professionellt resultat och mjuka skuggor. Kitet inkluder fyra bakgrunder i färgerna rött, blått, svart och vitt.

Levereras med:

  • 2 st lampor på 50w
  • 4 st färgade bakgrunder
  • 1 st justerbart stativ (27-42 cm)
  • 3 st diffusor screens på 40 cm
  • Nylonpåse
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.