Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Polar Bear POL-FS7 till Sony PXW-FS7

PortaBrace Polar Bear POL-FS7 till Sony PXW-FS7

Artikelnummer: 1023724
6 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PortaBrace Polar Bear POL-FS7
Detta kameraskydd till Sony PXW-FS7 håller kameran varm och gör att den fungerar korrekt även under extrem kyla. Skyddet har en utsida av svart nylon och insidan är fodrad med ett material som stabiliserar temperaturen och hjälper till att hålla kameran varm. POL-FS7 kan användas med både mattebox och standardobjektiv och levereras med ett tillhörande linsskydd som skyddar linsen under transport samt förhindrar att kondens bildas när du kommer in från kylan.

Det finns två öppningar vid linsen och en vid sökaren för lätt hantering av kameran med skyddet på. Dessa öppningar har bomullsmuddar som gör att dina händer hålls varma. Skyddet går att använda oavsettt om du har kameran på axeln eller på stativ.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.