Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska RIG-MINI till Blackmagic Design URSA Mini

PortaBrace Väska RIG-MINI till Blackmagic Design URSA Mini

Artikelnummer: 1023757
5 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PortaBrace RIG-MINI
Denna kameraväska är utrustad med off-road-hjul och interiören är anpassad för Blackmagic URSA MINI i filmredo format. Den lätta, vadderade och fasta ramen samt interiören ger en perfekt skyddande passform.

Väskan har fickor både fram och bak för tillbehör som minneskort, dokument, sladdar och inkluderat vitbalanskort samt två sidofickor för batterier, sladdar och extra blixtar. Undersidan av väskan är konstruerad med vattensäkert gummi.

Du kan bära väskan via de två läderhandtagen eller med den bekväma axelremmen.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.