Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videoväska RIG-FS7ENG för PXW-FS7

PortaBrace Videoväska RIG-FS7ENG för PXW-FS7

Artikelnummer: 1021432
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Videoväska som är speciellt designad för att passa Sony PXW-FS7 och är utrustad med vadderad skydd för sökaren. Väskan är lätt och vadderad. Det finns två stora fack på utsidan av väskan som du kan förvara en surfplatta, mikrofoner, kablar, extra batterier och andra tillbehör i.

Väskans avdelare är flyttbara så att du kan anpassa väskan efter just din utrustning.

OBS!
Kameran på bilden ingår inte.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.