Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videoväska RIG-FS7XTOR för PXW-FS7

PortaBrace Videoväska RIG-FS7XTOR för PXW-FS7

Artikelnummer: 1020563
9 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kameraväska för Sony FS7
Denna kameraväska är utrustad med off-road-hjul och interiören är anpassad för Sony FS7 i filmredo format med en stor sökare och objektiv monterat på kameran. Den lätta, vadderade och fasta ramen samt interiören på cirka 34 cm ger en perfekt skyddande passform för sökaren. Dessutom möjliggör denna höga interiör att du kan ha en basplatta på undersidan av kameran.

Den fasta ramen är nästan krossäker och kameran ligger säkert som i ett camera nest. Väskan är utrustad med vadderade objektivkoppar på 4" och 7" så att du kan organisera och skydda extra objektiv. Dessutom ingår en vadderad tillbehörspåse och en påse på 20x30,5 cm för en surfplatta. Väskans undersidan är konstruerad med vattensäkert gummi.

Du kan bära väskan via de två läderhandtagen eller med den bekväma axelremmen.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.