Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videoväska RIG-URSA till Blackmagic Design URSA

PortaBrace Videoväska RIG-URSA till Blackmagic Design URSA

Artikelnummer: 1023729
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PortaBrace RIG-URSA
Kameraväska i slitstarkt material anpassad för Blackmagic URSA filmredo format. Väskan har en tjock skuminredning och foder som är extra mjukt. Insidan är färgad i koppar så att du lättare ska hitta din utrustning i väskan.

Väskan är utrustad med vadderade objektivkoppar på 4" och 7" så att du kan organisera och skydda extra objektiv. Det finns två tillbehörsfickor på sidorna och en stor fick på framsidan. Väskans undersida är konstruerad med vattensäkert gummi.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.