Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompaktaggregat D1 500 Air

Profoto Kompaktaggregat D1 500 Air

Artikelnummer: 309342
  • Inbyggd mottagare för Profotos Air-moduler
  • Inbyggd paraplyreflektor
  • Snabba brinntider
13 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kompaktaggregat D1 500 Air
Belysningsstativ 1004BAC
Air remote
17 730 SEK
Kompaktaggregat D1 500 Air
Air sync
Lampa 120v/300w GX6,35 Profoto D1
15 769 SEK
Profoto D1 500 Air
Med D1 serien så omdefinieras kompaktaggregatens värld på nytt. Med sitt stora omfång och enkla vred har även de kräsna high-end fotograferna börjat snegla på kompaktaggregat återigen. Förutom sitt stora omfång och snabba brinntider så är samtliga aggregat utrustade ordentliga paraplyfästen och inbyggd paraplyreflektor. Så för dig som använder paraplyer behövs inget mer än själva paraplyet för att forma ljuset, till skillnad från andra aggregat som behöver en reflektor för att minska spill-ljus.
Samtliga D1:or har såklart även möjlighet att använda den vanliga glaskåpan (cylindern som den även kallas).

Air
Air, eller ProAir som det heter betyder att aggragatet har en inbyggd mottagare för Profotos Air-moduler där man kan slippa att använda sladd eller annan del för att trigga aggregatet. Profoto Air sändare hittar ni under tillbehör.

Såhär tycker vi
"D1 tillsammans med Air gör systemet grymt smidigt att använda. Slå av och på de olika aggregaten
samt ställa styrka från fjärren. Air upplever jag också som säkrare än andra inbyggda fjärrstyrningar, vilket betyder mindre missade skott och minskad irritation." - säger Jonas Sundgren från Stockholmsbutiken

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.