Pulse Pop-filter PF-03

Pulse Pop-filter PF-03

Puffskydd på böjlig arm till mikrofonstativ

Artikelnummer: 1020908
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Puffskyddsplatta på arm
  • Skruvfäste med universell passform
  • Perfekt för studiomikrofoner
229 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Klarar röstupptagning med pop-filter
Detta pop-filter har två lager och skyddar din mikrofon från störande popljud. Detta är ett måste för dig som spelar in sång men pop-filtret fungerar även mycket bra för broadcast och video. Det poppande ljudet, plosives, uppkommer vid vissa hårda konsonanter som P och T där luften rör sig snabbt från din mun till mikrofonen.

Förutom att skapa en klarare och mer äkta röstupptagning fångar pop-filtret även upp saliv; vilket förlänger mikrofonens livstid.

Går att fästa på alla standard-mikrofonstativ.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.