Audiokabel 3,5mm tele hane - 2xRCA hane 3 meter

Pulse Audiokabel 3,5mm tele hane - 2xRCA hane 3 meter

Artikelnummer: 1013752
  • 3 meter
  • 3,5 mm hane till 2x RCA hane
  • Tålig och slitstark
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Audiokabel 3,5mm tele hane - 2xRCA hane 3 meter
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
283 SEK

Denna audiokabel från Pulse är en slitstark RCA-kabel designad med en kontaktteknik som är speciellt utformad för att motstå hårda påfrestningar vid långvarig användning. Avlastningslåsen är i ett stycke, vilket innebär att kabeln avlastas och livslängden blir längre. Kabeln är mycket flexibel och i mjuk kvalitet med signalledare och skärm av OFC (Oxgene Free Copper). Den täta och effektiva kopparskärmen eliminerar effektivt störningar. Det innebär att du får en exceptionellt ren och störningsfri signal.

Längd: 3 meter

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.