Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Makrolins DCR-5320PRO 72 mm

Raynox Makrolins DCR-5320PRO 72 mm

Artikelnummer: 1031304
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Makrolins DCR-5230PRO för 72mm filtergänga

Med en makrolins förbättrar du närgränsen på ditt objektiv och kan då komma riktigt nära små detaljer.

Fördelar:

  • Ger bättre närgräns
  • Passar på 72mm filtergänga
  • Två diopter på +2 och +3 låter dig anpassa närgränsen
  • Utrustad med 72mm filtergänga i fronten

Två linser med +2 och +3 diopter

Raynox DCR-5230PRO består av två separata linser med olika förstoringar. Dessa kan användas antingen var för sig eller tillsammans, så du kan anpassa förstoringsgraden efter dina behov. Linserna är även utrustade med en 72mm filtergänga i fronten för montering av UV, CPL eller ND filter. Det gör det även möjligt att montera vissa ringblixtar på makrolinsen för att minimera skuggor och tillföra extra ljus.

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.