Vidvinkellins HD-6600PRO43 0,66x 43 mm

Raynox Vidvinkellins HD-6600PRO43 0,66x 43 mm

Artikelnummer: 555053
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Raynox HD-6600PRO är en professionell vidvinkellins för riktigt kräsna användare. Med 0,66x brännvidden ger HD-6600PRO mer på bilden. HD-6600PRO är byggd med High Index Optical Glass, linselement av allra högsta kvalitet. Den optiska upplösningen på 350 linjer per millimeter och den låga distortionen på -1,3% garanterar bild och film med detaljrikedom, naturlig färgåtergivning och mycket god kontrast.

Eftersom HD-6600PRO inte har några mekaniska delar så sker heller ingen reducering av mängden infallande ljus. Alla linselement är antireflexbehandlade.

Levereras med:
HD-6600PRO, skyddande ask, 2 st linslock, manual på engelska
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.