Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skanner Super 8 film scan +

Reflecta Skanner Super 8 film scan +

Artikelnummer: 1010566
  • Digitalisera din Super 8 film
  • Programvara ingår
  • Kopplas in i datorn med USB
9 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Reflecta Super 8 film scan
Digitalisera din Super 8 film (5,78 x 4,01 mm) snabbt och enkelt! Koppla in skannern i datorn med hjälp av den medföljande USB-kabeln och installera programvaran först. Sedan är det bara att klämma fast rullen på skannern och börja skanna!

Levereras med:
Skanner, USB-kabel, strömadapter, mjukvara Scansoftware Cyberview X, manual, rulle
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.