Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

VR-3EX bildmixer

Roland VR-3EX bildmixer

Artikelnummer: 1037534
 • Fyra HDMI- och kompositingångar
 • Skalad outputsignal upp till 1080p
 • Avancerad 18-kanals ljudmixer
 • USB 2.0 för streaming
 • Touchkontroll via 2,5"-monitor
 • Picture-in-Picture, keyer och videoeffekter
19 110 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Roland VR-3EX bildmixer

Med fyra HDMI-ingångar och fyra professionella XLR-ingångar för ditt ljud, tillsammans med USB-utgång till din dator för livestreaming, ger VR-3EX från Roland dig en komplett streaminglösning för din nästa produktion. Med en multiviewer med touch-kontroll får du en mycket bra och enkel överblick på din sändning, något som annars kräver många olika enheter för att uppnå.

Fördelar

 • Fyra HDMI- och kompositingångar
 • Skalad outputsignal upp till 1080p
 • Avancerad 18-kanalig ljudmixer
 • USB 2.0 för streaming
 • Touchkontroll via 2,5"-monitor
 • Picture-in-Picture, keyer och videoeffekter

Bildmixern VR-3EX är designad för enkel hantering med liveproduktioner i åtanke. Med ett enkelt och tydligt interface, med ljuddel till vänster och videodel till höger på enheten, blir hanteringen och liveproduktionen med VR-3EX smidig och intuitiv. Du har snabb åtkomst och kontroll över alla video- och ljudkanaler via enhetens panel. Videosidan rymmer funktioner för kamerabyte, övergångar, keyer för greenscreen och videoeffekter. På ljudsidan sitter kontroller för gain, trekanalig EQ och nivåjustering.

Allt-i-ett-lösning för liveproduktion

Med sina fyra HDMI- och kompositingångar kan videoutrustning som kameror, datorer och tablets kopplas samman med ljudutrustning via fyra XLR-ingångar till en liveproduktion av professionell kvalitet. Med designen av enheten kan användaren koncentrera på bildmixen och det visuella uttrycket istället för att lägga uppmärksamheten på att få flera separata enheter att synka.

Streama via USB

Anslut VR-3EX till din dator via USB för möjligheten att spela in din produktion eller livestreama till plattformar som Wirecast, UStream och Skype.

Komplett liveproduktion med VR-3EX

Med den kompakta storleken och de stora kontrollmöjligheterna tillsammans med ljud- och videoeffekter, passar VR-3EX väl in i sammanhang som föreläsningar, seminarier, kyrkor, konserter och andra typer av liveevent.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.