Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sound and Light kit RL48-SL

Rotolight Sound and Light kit RL48-SL

Artikelnummer: 1015543

Ljud- och ljuskit i två delar för system- och videokameror. Ringlight ger mjuk och diffus belysning, så att du slipper exempelvis röda ögon och skuggor. Roto-Mic låter dig justera för både starkt och svagt ljud i tre lägen, och reducera buller med hjälp av högpassfiltret.

2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ljud- och ljuskit
Detta ljud- och ljuskit innehåller Rotolight RL48 LED Ringlight och Roto-Mic för användning med system- och videokameror. Du kan justera för både starkt och svagt ljud med level-kontrollen med tre lägen (10 dB/0 dB/+10 dB), och ta bort muller med hjälp av högpassfiltret i två steg (80 hz/flat).

I filmen visar vi Rotolight Kameralampa RL48 Interview Kit som innehåller 2st Rotolight RL48-B.

RL48 LED Ringlight ger mjuk, diffus kontinuerlig belysning för både video och fotografi. Du slipper röda ögon och skuggor.

Levereras med:
  • Roto-mic kondensatormikrofon
  • Vind- och puffskydd
  • Väska
  • Gummiband för upphängning (reserv)
  • RL48-STAND fäste med blixtsko-adapter
  • Bältesväska
  • Ringlight RL48-B
  • 7-pack filter:
- Lee 205, 3200 CTO & 218 CTB
- Lee 209 & 298 ND-filter
- Lee 216 diffusionsfilter
- 279 1/8 Minus Green-filter

Roto-Mic och Rotolight drivs av tre AA-batterier var.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.