Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Professionellt paket med 100 mm nivelleringssskål

Sachtler Videostativkit FSB 10 ENG 2 CF

Artikelnummer: 1033869
  • Passar exempelvis Sony FS7, Canon C500 och Black Magic Ursa Mini
  • Stativben i kolfiber med dubbla rör och groundlevel spreader
  • 10 motviktsnivåer för balansering och 5 nivåer av motstånd för mjuka rörelser
36 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativkit från Sachtler för broadcast och ENG

Sachtler FSB 10 videohuvud med Sideload-koppling tillsammans med Sachtler ENG 2 CF stativ. Professionellt paket med 100mm nivellerings skål för användning av videokameror i storleken Sony FS7, Canon C500 och Black Magic Ursa Mini.

FSB 10 Videohuvud med Sideload koppling

Videohuvud som hanterar mellan 4-12kg utrustning med 10 motviktsnivåer för balansering och 5 nivåer av motstånd för mjuka rörelser. Huvudet är tåligt och designat för hårt arbete och långa arbetsdagar och klarar arbetstemperaturer på -40ºc till +60ºc.

ENG 2 CF Stativben med midlevel spreader.

Stativben i kolfiber med dubbla rör och groundlevel spreader för maximal stabilitet. Snäpplåsen ger snabb inställningsmöjlighet.

Levereras med:

  • FSB 10
  • ENG 2 CF
  • Väska
  • Kameraplatta
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.