Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativkit från Sachtler för broadcast och ENG

Sachtler Videostativkit FSB 10 T ENG 2 MCF

Artikelnummer: 1033871
  • Stativben i kolfiber med dubbla rör och midlevel spreader
  • Professionellt paket med 100 mm nivellerings skål
  • Sachtler FSB 10 videohuvud med "Touch & Go"
42 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativkit från Sachtler för broadcast och ENG

Sachtler FSB 10 videohuvud med "Touch & Go" tillsammans med Sachtler ENG 2 MCF stativ. Professionellt paket med 100mm nivellerings skål för användning av videokameror i storleken Sony FS7, Canon C500 och Black Magic Ursa Mini.

FSB 10 Videohuvud med "Touch & Go" koppling.

Videohuvud som hanterar mellan 4-12kg utrustning med 10 motviktsnivåer för balansering och 5 nivåer av motstånd för mjuka rörelser. Huvudet är tåligt och designat för hårt arbete och långa arbetsdagar och klarar arbetstemperaturer på -40ºc till +60ºc.

ENG 2 MCF Stativben med midlevel spreader.

Stativben i kolfiber med dubbla rör och midlevel spreader för maximal stabilitet. Snäpplåsen ger snabb inställningsmöjlighet.

Levereras med:

  • FSB 10 T
  • ENG 2 CF
  • Väska
  • Kameraplatta
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.