Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stabilt professionellt kolfiberstativ

Sachtler Videostativkit System 18 S2 ENG 2 MCF

Artikelnummer: 1034769
  • Dubbelben, midlevelspreader och 100mm skål
  • Snäpplås för snabb justering
  • Videohuvud 18 S2 klarar utrustning mellan 2-22 kg
74 550 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Sachtler ENG 2 MCF med 18 S2 videohuvud

Stativ ENG 2 MCF

Stabilt kolfiberstativ med dubbelben, midlevelspreader och 100mm skål. Snäpplås för snabb justering.

Videohuvud 18 S2

Videohuvud 18 S2 klarar utrustning mellan 2-22kg och har 16 olika motviktsnivåer. Temperaturomfånget sträcker sig från -40ºc till +60ºc för maximal pålitlighet även i extrema förhållanden. Huvudet använder Sachtler's "Touch & Go"-system för kameraplattan och har ett bakgrundsbelyst vattenpass

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.