Satechi Pro Hub Max, Space Grey
Satechi Pro Hub Max, Space Grey
Satechi Pro Hub Max, Space Grey
Satechi Pro Hub Max, Space Grey
Artikelnummer: 1056279

Satechi Pro Hub Max, Space Grey

Kompakt USB-C-hub till MacBook Pro (2021)

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Anslut till USB-C-portarna på din MacBook Pro
 • Flera portar i kompakt format
 • USB-C PD-port, HDMI 4K, USB-A, Ethernet
914 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Satechi Pro hub Max är speciellt utformad till din MacBook Pro. Med sin kompakta storlek och flera anslutningsmöjligheter är det din perfekta följeslagare i väskan. Den har USB-C PD-port som stödjer upp till 6K 60Hz skärm med 96W laddning och 10GB/s dataöverföring. Denna USB-adapter ger dig fler portar där du kan ansluta all din kringutrustning och öppnar upp mängder med möjligheter med din MacBook.

Anslutningar

 • 1x HDMI (upp till 4K 60Hz)
 • 1x USB-C PD (upp till 40GB/s data, 87W ström & 6K 60Hz videosignal)
 • 2x USB-A (upp till 5GB/s)
 • 1x USB-C (ej ström & videosignal)
 • 1x SD & microSD-kortläsare
 • 1x Ethernet-uttag
 • 1x 3,5mm ljudport
Satechi Pro Hub Max

Fler portar – fler möjligheter

Satechi Pro hub Max ger dig möjlighet att använda all din utrustning överallt. Den har USB-C PD-port för genomgående laddning och snabb dataöverföring samtidigt som du har tillgång till USB 3.0-portar, SD/microSD-kortläsare, 4K HDMI och en USB-C-dataport.

HDMI 4K för skarp video

HDMI-porten ger dig en skarp, högupplöst video till din 4K-skärm. Anslut enkelt en HDMI-kabel från adaptern till din externa bildskärm för att få en klar och skarp bild. Anslutningen kräver en direkt HDMI till HDMI-anslutning.

USB-C strömförsörjning

Satechi Pro hub har en USB-C PD-port som stöder dataöverföring med hastigheter upp till 40GB/s och laddning för 2021 MacBook Pro M1 Pro och Max. Njut av 6K-videoutgång eller anslut två skärmar för kristallklar 4K-upplösning.

Ytterligare en USB-C

Utöver USB-C PD-porten kommer Satechi Pro hub också med en andra USB-C-port, som har dataöverföring med hastigheter upp till 5 GB/s. Observera dock att den här porten inte stöder pass-through-laddning för MacBook Pro utan endast kan användas för dataöverföring.

Passar till

 • MacBook Pro M1, M1 Pro, M1 Max (2021)

Levereras med

 • Satechi USB-C Pro Hub Max
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn